Garagedeuren

Denton Garagedeuren & Service levert garagedeuren die voor U aansluiten bij uw persoonlijke wensen en past bij de uitstraling van uw woning. Denton Garagedeuren zijn eenvoudig in gebruik, sluiten perfect af en isoleren beter dan de ouderwetse kanteldeuren. Dankzij gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken zijn de sectionaaldeuren van Denton Garagedeuren & Service bovendien een uiterst fraaie én duurzame oplossing. Deze sectionale garagedeuren zijn beter bestand tegen inbraak , zijn geruisloos en kunnen zowel handbediend of electrisch uitgevoerd worden.

Kleuren

Harmonieuze kleurbalans met uw woning.Optisch kunnen de sectionaal garagedeuren worden aangepast aan iedere kleurstijl van de woning. Natuurlijk is het mogelijk om het deurblad in een afwijkende kleur te bestellen. Men heeft daarbij de keuze uit kleuren die deel uit maken van het RAL-kleurenpalet.Kleureffecten zoals parelmoer en metallic behoren echter niet tot de mogelijkheden.Onze voorkeur gaat niet uit naar donkere kleuren omdat bij blootstelling aan de zon scheurvorming in het schuim en vervorming van de panelen niet uitgesloten kan worden. De lak wordt met behulp van de natlaktechniek op het paneel aangebracht en geeft de sectionaal garagedeur extra bescherming.

Aandrijving

De elektrisch aangedreven sectionaal garagedeur biedt u veel comfort. De mogelijkheden voor bediening op afstand of automatisering zijn legio. Via een elektromotor wordt de met de sectionaal garagedeur verbonden aandrijfriem aangedreven waardoor de sectionaal garagedeur kan openen en sluiten zonder dat het u lichamelijke inspanning kost. Het aandrijfsysteem is zo ontworpen dat de sectionaal garagedeur snel opent en sluit. .U kunt probleemloos uw garage in- en uitrijden. De deur en de aandrijving zijn op elkaar afgestemd en worden samen geleverd met een conformiteitsverklaring (CE). Een sectionaal garagedeursysteem wordt overeenkomstig de deurenproductnorm EN13241-1 gebouwd.

Politiekeurmerk

Onze sectionaalgaragedeur voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid, zowel voor handbediende als elektrisch bediende deuren (al dan niet uitgevoerd met afstandsbediening) met politiekeurmerk.

Veiligheid & Certificaten

De standaard voor de toekomst – volledig conform EN13241-1 norm. Tijdens het ontwikkelen van een sectionaal garagedeur staat uw veiligheid centraal. Daarom is de sectionaal garagedeur uitgerust met tal van innovatieve oplossingen die samen uw veiligheid garanderen.

Garagedeur aandrijvingen

Denton Garagedeuren & Service levert aandrijvingen die passend zijn voor uw garagedeur. Dankzij gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken zijn deze aandrijvingen van Denton Garagedeuren & Service bovendien een uiterst fraaie én duurzame oplossing. Deze aandrijvingen zijn geruisloos en worden geleverd incl. 1 handzender en met automatische leer-kracht sensors, elektronische eindschakelaars, rolling code technologie, energiebesparende transformator, snelkoppeling draadterminals, printboard, 1-lamp 230V/40W (2,5 minuut vertraging), antenne, signaallamp aansluiting. Alles kan met of zonder montage geleverd worden , maar ons advies is dat U de montage door ons of door andere specialisten laat uitvoeren.

Veerbreukbeveiliging

Om de sectionaal garagedeur met een minimum aan inspanningen te kunnen openen en sluiten is de sectionaal garagedeur uitgerust met een “intelligent” torsieveersysteem. Mocht een van de veren breken, wordt de beweging van de deur geblokkeerd. U loopt geen gevaar als gevolg van een ongecontroleerde sluitbeweging.